Conferință și lansare de carte “Frumusețe în dar”


Universitatea Populară Ioan I. Dalles și Editura Dharana organizează:

Miercuri, 30 ianuarie, ora 18:30

Sala de Conferințe I.C. Brătianu

Str. Biserica Amzei, nr. 5-7 (vis a vis de Biserica Amzei)

Costul biletului de intrare: 10 lei

Conferință și lansare de carte: „Frumusețe în dar. Dumnezeu este chiar dragostea ta” - Autor Marius Ghidel

Din tematica:

Cum putem trăi ca suflet Divin pe Pământ?

Iubirea care vindecă totul. Abandonul de sine.

Cum să trăiești fără Ego?

Invitați:

Prof. dr. Dan Farcaș

Maria Timuc

Program artistic: Nicu Nicușor

Lansarea cărții:

„Frumusețe în dar: Dumnezeu este chiar dragostea ta” (Editura Dharana), autor Marius Ghidel

Editura Dharana va oferi 10 cărți gratuite în cadrul tombolei care va avea loc în timpul conferinței. Solicitați, la intrarea în sală, biletul de tombolă. Vă rugăm să completați un singur bilet.

La intrarea în sală este amenajat un stand de carte, de unde veți putea achiziționa cartea lansată, cărțile invitaților, dar veți găsi și alte titluri deosebite, în special cărți de spiritualitate.

Intrarea în sală începe la ora 18,00. Autorii prezenți vor oferi autografe înainte și după eveniment.

Descrierea evenimentului:

Titlul conferinței este inspirat din tema cărții lui Marius Ghidel, „Frumusețe în dar. Dumnezeu este chiar dragostea ta” (Editura Dharana), pe care o lansăm în seara de 30 ianuarie.

Marius Ghidel este autorul cărții „Shangri La – Frumusețea fără margini a Divinului” (Editura Dharana). Cartea conține experiențe spectaculoase, ieșite din comun, pe care Marius Ghidel și le amintește ca petrecându-se în timpul călătoriei spiritului său prin univers, cu mult timp înainte de a se naște în corpul fizic. Tocmai grație acestei memorii universale, apreciată și de către prof. dr. Dan Farcaș ca fiind excepțională, dar și grație unor experiențe tulburătoare din viața de acum, Marius Ghidel a accesat și un univers al cunoașterii spirituale și a extras din el înțelepciunea care ne-ar putea ghida către experiența vieții frumoase, trăite cu sufletul și dincolo de grijile care ne zdruncină viețile astăzi. Cartea pe care o lansăm pe 30 ianuarie este o continuare a primei cărți și conține alte experiențe deosebite ale lui Marius Ghidel, dar mai ales înțelegeri – unele dintre ele tulburătoare – ale motivului pentru care își amintește aceste experiențe. Este vorba despre un mesaj din cer, un mesaj al divinului, în esența căruia se dezvăluie atitudini, alegeri și explicații pentru viață, și nu pentru orice fel de viață, ci pentru una plină de frumusețe, miraculoasă și minunată.

A ne abandona voia proprie, voia Eului, a trăi în deplină încredere în divin, a renunța la plăcere pentru iubire, la orgoliu pentru fericire, a abandona judecata Eului și a îmbrățișa Îngerul Acceptării, care este Acceptarea însăși, a înțelege cum ne creăm suferința și a ne întoarce la Smerenie înseamnă să trăim altfel, să trăim cu sufletul și să-i permitem iubirii divine să lumineze viețile noastre. Despre acestea toate și despre multe alte aspecte ale Egoului, ale Divinului, ale experienței vieții vor vorbi invitații menționați mai sus și, desigur, autorul însuși.

Conferința va fi una de spiritualitate pură și va viza crearea unui câmp de energie înaltă, în care cei prezenți să trăiască pentru două ore sentimentul de conexiune cu propriul suflet.

După desfășurarea tombolei veți avea oportunitatea de a pune întrebări într-o sesiune de „Întrebări și răspunsuri”.

Evenimentul se va încheia cu un spectacol muzical deosebit susținut de cantautorul Nicu Nicușor, a cărui voce vibrează pe lungimile de undă ale sufletului frumos.

Vă așteptăm cu drag!